Проведення тижня безпеки та Дня цивільного захасту в ДНЗ

В рамках Тижня безпеки дитини з 23 по 27 квітня 2018 року в садочку був поведений День циільного захисту. Щоб навчити дошкільнят діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, було проведено ряд заходів.

Галерея "день цивільного захисту 2018"

Метою проведення тижня — комплексне розвязання питань забезпечення безпечних умов навчання, виховання учасників освітнього процесу та активізація діяльності закладу з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності вихованців.

Велика увага приділялася в роботі з дітьми. Проводилися бесіди за темами: "Природа друг, коли ти добре її знаєш", "Один вдома", "Вогонь друг, вогонь ворог", "Безпечні та небезпечні вулиці та дороги", "Азбука безпеки".

Підготовлені та оформлені стенди з ОБЖД, в інформаційних куточках для батьків були розміщені цікаві новинки з ОБЖД.

Закінчився Тиждень безпеки дитини проведенням показового Деня цивільного захисту в ДНЗ.

Наш садочок ділився досвідом по організації безпеки життєдіяльності дітей. Директора (завідувачі) ДНЗ міста та спеціалісти мали змогу переглянути яскраву театралізовану виставу «Небезпечні іменини», виставку напрацювань з теми, показ медсестрами практикума по наданню першої медичної допомоги в разі виникнення надзвичайних ситуацій та ділову гру з педагогами “Формування навичок та вмінь з безпеки життєдіяльності».

Навчання дітей основам безпеки життєдіяльності є одним із пріоритетних напрямів освітнього процесу в дошкільних навчальних закладах. Цього дня окрім теоретичних знань дошкільнята отримали важливі практичні навички з порятунку власного життя та допомоги оточуючим у надзвичайній ситуації.

Кiлькiсть переглядiв: 392

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.