Згідно з планом роботи ДНЗ «Берізка» на 2020-2021 навчальний рік у жовтні-листопаді 2020 р. було проведено музичні свята на осінню тематику. До 01.10.2020р. було складено графік та заходи щодо підготовки та проведення осінніх свят. Згідно з заходами були складені та обговорені педагогами сценарії свят, підібрано музичний матеріал. За два тижні до осінніх свят були роздані ролі для дорослих виконавців. 26.10.2020р. вихователями було святково прикрашено зал. Колектив був згуртований у підготовці.
У групі дітей раннього віку «Суничка» було проведено тематичне заняття на осінню тематику.

Діти знали пісні, вірші та танці, із задоволенням приймали участь іграх. Ведучі були активними в організації дітей, вели активні діалоги з героями та інтерактивні бесіди з дітьми, давали відповідні вказівки. Музичні керівники здійснювали якісний музичний супровід свят. Дібраний музичний матеріал відповідав вікові дітей.

Свята були різносюжетні відповідали вікові та досвіду дітей. Для дітей молодшого дошкільного віку були проведені свята «Ми у лісі були» (група «Капітошка») та «Осінь знов до нас прийшла» (група «Квіточка») в ході яких діти подорожували осіннім лісом та, зустрічаючи лісових звірят, шукали будиночок Осені. Діти середнього дошкільного віку (групи «Подоляночка» та «Сонечко») брали участь у святі «Чарівна скринька Осені», в ході якого вони відгадували загадки Осені з чарівної скрині. Для дітей старшого дошкільного віку був організований справжній ярмарок з прилавками, «товарами», веселощами. Фінальним акордом всіх свят було частування випічкою.

В зв’язку із дотриманням протиепідемічних заходів пов’язаних пандемією корона вірусу до закладу не були допущені батьки вихованців.

Велика подяка батькам, які були активними у підготовці костюмів та частування для дітей!!!

/Files/images/IMG_20201104_100607.jpg/Files/images/IMG_20201103_110304.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 106

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.